ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 85 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 85 τ.μ.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ , Πωλείται Ισόγεια Μονοκατοικία 85 τ.μ. Μέσα σε οικόπεδο 500 τ.μ , Η Μονοκατοικία είναι 55 τ.μ - και τα υπόλοιπα 30 τ.μ είναι στεγασμένοι οι αποθηκευτικοί χώροι - λέβητας πετρελαίου – αποθήκη – και η 2η μεγάλη κουζίνα με το Μπάνιο, κατασκευής '89, διαθέτει 2 υ/δ, είναι Επιπλωμένο, με μπάνιο, διαθέτει BBQ , κέντρο απόκεντρο, προνομιούχο οικόπεδο 500 τ.μ., με διαμορφωμένο κήπο με γρασίδι και δέντρα, Α/C , θέρμανση ατομική πετρελαίου , έχει ηλιακό , 800 μ. από την θάλασσα ,η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, Διαχείριση απο την ESTIAHOME, Μόνο σοβαρές προτάσεις, 50.000 €, Κωδ: 159 ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, 2310451183-6946990122, ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ : www.estiahome.gr Κόστος υπόδειξης ακινήτου 10 ευρώ με ΦΠΑ. Για υπόδειξη από 2 έως 5 ακίνητα κόστος 20 ευρώ με ΦΠΑ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από τη μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Κτηματομεσιτική Εστία
Κτηματομεσιτική Εστία
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα